Meteen naar de inhoud

NordVPN Review

 • Kies voor de beste VPN-dienst
 • Detecteer malware tijdens het downloaden
 • Bescherm je wachtwoorden en bestanden

NordVPN is een VPN dat gebruikers helpt om anoniem te blijven op het internet, hun internetverbinding te beveiligen en toegang te krijgen tot geblokkeerde websites. Het is een goede optie voor mensen die bezorgd zijn om hun online privacy, of die gebruik willen maken van het internet op openbare WiFi-netwerken of in landen met internetcensuur.

About NordVPN

NordVPN is een virtueel privé netwerk (VPN) dat gebruikers helpt om anoniem te blijven op het internet, hun internetverbinding te beveiligen en toegang te krijgen tot geblokkeerde websites. Het biedt een beveiligde tunnel voor online communicatie, waardoor gebruikers op het internet kunnen surfen zonder dat hun online activiteiten worden gevolgd of geregistreerd.

NordVPN review

NordVPN is een virtueel privé-netwerk (VPN) dat gebruikers toegang geeft tot een gecodeerd internetverbinding. Dit betekent dat als je verbinding maakt met NordVPN, je internetverkeer via een beveiligde, privé-verbinding loopt in plaats van via een openbare, onbeveiligde verbinding. Dit kan helpen om te voorkomen dat hackers of andere derden toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens of online activiteiten.

NordVPN is een virtueel privénetwerk (VPN) service die gebruikers in staat stelt om anoniem te bladeren op het internet door middel van een versleutelde verbinding. Het biedt een aantal voordelen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen

 • Beveiliging: NordVPN biedt een hoogwaardige encryptie om de online activiteiten van gebruikers te beschermen tegen hackers en andere cyberbedreigingen.
 • Anoniem browsen: NordVPN verbergt de IP-adressen van gebruikers, wat betekent dat hun online activiteiten niet kunnen worden gevolgd. Dit is vooral handig voor mensen die in landen wonen met strenge internetcensuur.
 • Toegang tot geblokkeerde content: NordVPN geeft gebruikers toegang tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn in hun land van verblijf, zoals streamingdiensten en sociale media platforms.

Opties

 • Apparaatondersteuning: NordVPN is beschikbaar voor een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en Linux.
 • Serverlocaties: NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen, wat betekent dat gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan virtuele locaties om vanuit te browsen.
 • Abonnementen: NordVPN biedt verschillende abonnementen met verschillende duur. Gebruikers kunnen kiezen uit een maandelijks, jaarlijks of tweejaarlijks abonnement, afhankelijk van hun behoeften.
 • Extra functies: NordVPN biedt ook extra functies, zoals dubbele VPN (waarbij de verbinding via twee servers loopt voor extra beveiliging), CyberSec (een feature die advertenties blokkeert en beschermt tegen malware) en een automatische kill switch (die de internetverbinding onderbreekt als de VPN-verbinding verloren gaat).

In samenvatting biedt NordVPN een aantal belangrijke voordelen, waaronder beveiliging, anoniem browsen en toegang tot geblokkeerde content. Het is beschikbaar voor een breed scala aan apparaten en heeft servers in meer dan 60 landen. Bovendien biedt het verschillende abonnementen en extra functies om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

NordVPN biedt een groot aantal servers op verschillende locaties over de hele wereld, wat betekent dat gebruikers kunnen kiezen welk land ze willen “appear” om verbinding te maken met het internet. Dit kan handig zijn voor mensen die bepaalde websites willen bezoeken die alleen beschikbaar zijn in bepaalde landen, of voor mensen die hun online activiteiten willen anonimiseren door te lijken alsof ze zich in een ander land bevinden.

NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen over de hele wereld. Hieronder volgt een lijst met de landen waar NordVPN servers heeft staan, op alfabetische volgorde:

Landen Landen Landen Landen
Afghanistan Albanië Argentinië Australië
België Bosnië en Herzegovina Brazilië Bulgarije
Canada Chili China Colombia
Costa Rica Denemarken Duitsland Ecuador
Egypte Estland Finland Frankrijk
Griekenland Hong Kong Hongarije Ierland
IJsland India Indonesië Israël
Italië Japan Letland Liechtenstein
Litouwen Luxemburg Maleisië Malta
Marokko Mexico Moldavië Nederland
Nieuw-Zeeland Noorwegen Oekraïne Oostenrijk
Panama Peru Polen Portugal
Roemenië Rusland Servië Singapore
Slovakije Slovenië Spanje Zweden
Zwitserland Taiwan Thailand Tunesië
Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Vietnam

Het hebben van servers in zoveel landen is een groot voordeel voor NordVPN, omdat het je toegang geeft tot geografisch beperkte content vanuit elke locatie. Bovendien betekent het ook dat je kunt kiezen uit verschillende servers om verbinding mee te maken, afhankelijk van je locatie en behoeften. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat je online activiteiten door derden worden gevolgd of als je wilt streamen vanuit een land waar bepaalde diensten geblokkeerd zijn.

NordVPN is ook een van de weinige VPN-diensten die servers heeft in China, wat betekent dat je toegang kunt krijgen tot geografisch beperkte websites vanuit dit land. Dit is vooral handig voor mensen die in China wonen of zaken doen en toegang willen hebben tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn.

Verder heeft NordVPN ook servers in landen met strenge internetcensuur, zoals Rusland en Turkije, wat betekent dat je toegang kunt krijgen tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn. Dit is vooral handig voor mensen die in deze landen wonen en toegang willen hebben tot bepaalde websites of diensten die anders geblokkeerd zouden zijn.

NordVPN heeft een strikt beleid tegen logboeken, wat betekent dat het geen gegevens bijhoudt over de online activiteiten van zijn gebruikers. Dit kan helpen om de privacy van gebruikers te beschermen, aangezien het niet mogelijk is om hun online activiteiten te traceren via logbestanden van NordVPN.

In het algemeen houden VPN-providers logbestanden bij om verschillende redenen te vergemakkelijken, zoals het oplossen van problemen met de service, het verbeteren van de prestaties en het aanbieden van statistieken aan hun klanten. Maar NordVPN heeft besloten om geen logbestanden bij te houden om te voorkomen dat de privacy van hun gebruikers in gevaar wordt gebracht.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN is ook ontworpen om te voldoen aan de wetten en regelgeving van de landen waar het bedrijf actief is. Dit betekent dat NordVPN zich houdt aan de relevante wetten op het gebied van gegevensbescherming en privacy, en dat het geen gegevens verstrekt aan overheden of andere derden zonder een geldig rechtsmiddel.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN omvat een aantal specifieke soorten gegevens die het bedrijf niet bijhoudt over zijn gebruikers. Dit omvat onder andere:

 • IP-adressen: NordVPN houdt geen logboeken bij van de IP-adressen die door zijn gebruikers worden gebruikt om verbinding te maken met de service. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen welke websites een gebruiker heeft bezocht of welke online activiteiten hij of zij heeft uitgevoerd via de NordVPN-service.
 • Verbindingsgegevens: NordVPN houdt geen logboeken bij van de tijdstippen waarop gebruikers verbinding maken met de service, noch van de duur van deze verbindingen. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen hoe vaak een gebruiker de NordVPN-service heeft gebruikt of hoe lang hij of zij verbonden is geweest.
 • Gebruikersgegevens: NordVPN vraagt alleen om beperkte informatie van zijn gebruikers wanneer ze zich aanmelden voor de service, zoals een gebruikersnaam en een e-mailadres. Dit is vereist om toegang te krijgen tot de service, maar NordVPN houdt geen logboeken bij van andere persoonlijke gegevens van zijn gebruikers, zoals hun naam, adres, telefoonnummer of creditcardgegevens. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen wie een bepaalde NordVPN-account heeft gebruikt of welke persoonlijke gegevens deze gebruiker heeft ingevoerd.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN geldt ook voor gegevens die door derden worden verzameld tijdens het gebruik van de service, zoals cookies of andere trackingtechnologieën. NordVPN gebruikt geen dergelijke technologieën en verstrekt ook geen gegevens aan derden die deze technologieën gebruiken.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN is ontworpen om de privacy van gebruikers te beschermen en te voorkomen dat hun online activiteiten kunnen worden getraceerd. Het bedrijf houdt zich strikt aan dit beleid en heeft zijn systemen en processen ontworpen om dit te garanderen. Als je meer wilt weten over het beleid tegen logboeken van NordVPN of als je vragen hebt over hoe het bedrijf omgaat met gegevensbescherming en privacy, kun je contact opnemen met de klantenservice van NordVPN.

Wat is NordVPN?

NordVPN is een virtueel privénetwerk (VPN) dienst. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken met het internet via een beveiligde, versleutelde tunnel, wat hen toegang geeft tot geblokkeerde websites en bescherming biedt tegen het afluisteren van hun internetverkeer.

NordVPN is een van de meest populaire VPN-diensten op de markt. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd voor het bieden van betrouwbare en veilige diensten. NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen wereldwijd, waardoor gebruikers toegang hebben tot een groot aantal geblokkeerde websites en content.

Bescherming tegen afluisteren

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen NordVPN gebruiken, is om te beschermen tegen afluisteren van hun internetverkeer. Wanneer u verbinding maakt met het internet via een NordVPN-server, wordt al uw internetverkeer versleuteld en omgeleid via een beveiligde tunnel. Dit betekent dat niemand, inclusief hackers en overheden, uw internetverkeer kan afluisteren of controleren. Dit geeft u de vrijheid om te surfen en te communiceren online zonder zorgen te maken over privacy-inbreuken.

Toegang tot geblokkeerde websites en content

Een ander voordeel van NordVPN is dat het u toegang geeft tot websites en content die anders geblokkeerd zouden zijn. Veel overheden en internetproviders blokkeren toegang tot bepaalde websites en diensten, zoals sociale media, streamingdiensten en nieuwssites. Met NordVPN kunt u echter verbinding maken met een server in een ander land, waardoor u toegang krijgt tot de geblokkeerde content. Dit is handig als u bijvoorbeeld in een land bent waar bepaalde websites geblokkeerd zijn, of als u gebruik wilt maken van een dienst die alleen beschikbaar is in een ander land.

Eenvoudig te gebruiken

NordVPN is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder veel technische kennis. Het installeren van de software is eenvoudig en u kunt met een paar klikken verbinding maken met een server naar keuze. NordVPN biedt ook handige extra’s, zoals een kill switch die automatisch uw internetverbinding onderbreekt als de VPN-verbinding verbroken wordt, en een dubbele VPN-functie voor extra beveiliging.

NordVPN is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder veel technische kennis. Het installeren van de software is eenvoudig en u kunt met een paar klikken verbinding maken met een server naar keuze. NordVPN biedt ook handige extra’s, zoals een kill switch die automatisch uw internetverbinding onderbreekt als de VPN-verbinding verbroken wordt, en een dubbele VPN-functie voor extra beveiliging. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen om gebruik te maken van de diensten van NordVPN.

Waarom is het gebruiken van een VPN belangrijk?

Het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) is belangrijk om verschillende redenen. Hieronder volgen enkele van die redenen, met tussenkopjes om het overzichtelijk te houden.

Anoniem blijven online

Een van de belangrijkste redenen om een VPN te gebruiken is om anoniem te blijven online. Wanneer je een VPN gebruikt, zal je internetverkeer via een beveiligde, encrypte verbinding worden gestuurd naar de VPN-server. Dit betekent dat niemand, van hackers tot overheid, jouw online activiteiten kan zien. Hierdoor kan je bijvoorbeeld veilig en anoniem op het internet browsen, zonder dat je hoeft te vrezen dat je gegevens worden gestolen of dat je wordt gevolgd.

Toegang tot geblokkeerde inhoud

In sommige landen kunnen bepaalde websites of diensten worden geblokkeerd door de overheid of door internetproviders. Met een VPN kan je gemakkelijk toegang krijgen tot deze geblokkeerde inhoud, door je verbinding te laten lopen via een server in een land waar de inhoud wel toegankelijk is. Zo kan je bijvoorbeeld toegang krijgen tot een streamingdienst die normaal gesproken alleen in het buitenland werkt, of kan je blijven browsen op sociale media terwijl je in een land bent waar deze diensten worden geblokkeerd.

Beveiliging op openbare wifi-netwerken

Veel mensen gebruiken openbare wifi-netwerken, zoals die in cafe’s, hotels, bibliotheken en luchthavens. Hoewel het gemakkelijk is om op deze manier verbinding te maken met internet, zijn openbare wifi-netwerken vaak minder veilig dan je zou denken. Hackers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot het netwerk en jouw persoonlijke gegevens stelen, zoals wachtwoorden en financiële informatie. Door een VPN te gebruiken, kan je je verbinding beveiligen en voorkomen dat hackers toegang krijgen tot jouw gegevens.

Bescherming tegen kwaadwillende partijen

Er zijn veel partijen die graag jouw persoonlijke gegevens willen stelen, van overheden tot cybercriminelen. Door een VPN te gebruiken, kan je je verbinding beveiligen en voorkomen dat deze partijen toegang krijgen tot jouw gegevens. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn als je in een land bent waar internetvrijheid beperkt is, of als je op een publieke plek wilt gebruik maken van het openbare internet.

Je hebt geen voortgangsinformatie meegegeven, dus ik kan niet verdergaan met wat je oorspronkelijk had gevraagd. Als je wilt dat ik verder ga met een specifieke vraag of opdracht, geef die dan alsjeblieft op. Ik ben een taalmodel en kan je helpen met veel verschillende dingen, maar ik heb wel duidelijke instructies nodig om dat te doen.

Kenmerken van NordVPN

NordVPN is een virtuele privénetwerk (VPN) dienst die gebruikers in staat stelt om hun internetverbinding te beveiligen en te encrypten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op openbare wifi wilt surfen of als je je online privacy wilt beschermen tegen hackers en overheidsspionage.

Kenmerken van NordVPN:

 • Beveiliging: NordVPN gebruikt militaire-grade encryptie om je internetverbinding te beschermen. Dit betekent dat het bijna onmogelijk is voor hackers of overheden om je online activiteiten te volgen of te onderscheppen.
 • Anoniem surfen: NordVPN verbergt je IP-adres, zodat je anoniem kunt surfen op het internet. Dit betekent dat websites en online diensten niet kunnen zien waar je vandaan komt of wat je online doet.
 • Toegang tot geblokkeerde content: NordVPN biedt toegang tot servers in meer dan 60 landen, waarmee je toegang kunt krijgen tot geblokkeerde websites en diensten, zoals streamingplatforms en sociale media.
 • Geschikt voor verschillende apparaten: NordVPN is beschikbaar voor verschillende soorten apparaten, waaronder pc’s, laptops, smartphones en tablets. Je kunt dus gemakkelijk op elk apparaat waarop je wilt internetten, gebruikmaken van de diensten van NordVPN.
 • Gemakkelijk te gebruiken: NordVPN is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt met één account op maximaal zes apparaten tegelijk gebruikmaken van de diensten van NordVPN.
 • Goede klantenservice: NordVPN biedt een uitstekende klantenservice. Ze hebben een uitgebreide kennisbank op hun website en bieden 24/7 live chat support.
 • Geen logboeken: NordVPN houdt geen logboeken bij van je online activiteiten. Dit betekent dat ze niet kunnen zien wat je online doet en dat ze deze informatie ook niet kunnen delen met derden.
 • Geld-terug-garantie: NordVPN biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat je het product kunt uitproberen zonder risico en als je niet tevreden bent, je je geld terugkrijgt.

Al met al is NordVPN een veilige en betrouwbare VPN-dienst die geschikt is voor zowel particulieren als bedrijven. Het biedt uitstekende beveiliging en anonimiteit, toegang tot geblokkeerde content en gemakkelijk te gebruiken op

verschillende apparaten. Bovendien bieden ze uitstekende klantenservice en een geld-terug-garantie. Als je op zoek bent naar een VPN-dienst om je online privacy te beschermen en om toegang te krijgen tot geblokkeerde content, is NordVPN een goede optie.

Beveiliging

NordVPN biedt uitgebreide beveiliging voor uw online activiteiten door het gebruik van virtuele privénetwerken (VPN’s). Een VPN maakt gebruik van encryptie om uw internetverkeer te beschermen tegen ongewenste toegang van derden. Dit betekent dat al uw online activiteiten, van het browsen op het internet tot het downloaden van bestanden en het gebruiken van online diensten, beveiligd zijn tegen hackers en andere cybercriminelen.

Om de beveiliging van NordVPN te begrijpen, is het belangrijk om te weten hoe een VPN werkt. Wanneer u verbinding maakt met het internet zonder een VPN, communiceren uw apparaat en de websites of diensten die u gebruikt direct met elkaar. Dit betekent dat uw internetverkeer zichtbaar is voor derden, zoals internetproviders en hackers.

Een VPN werkt door een tussenpersoon te introduceren tussen uw apparaat en de websites of diensten die u gebruikt. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt al uw internetverkeer via die server gestuurd. Dit betekent dat de websites of diensten die u gebruikt alleen contact kunnen maken met de VPN-server, en niet met uw apparaat.

Bovendien wordt al uw internetverkeer tussen uw apparaat en de VPN-server gecodeerd met behulp van encryptie. Dit betekent dat alleen u en de VPN-server het internetverkeer kunnen lezen, en dat het onleesbaar is voor derden. Dit biedt uw online activiteiten extra beveiliging tegen hackers en andere cybercriminelen die uw internetverkeer willen afluisteren.

NordVPN maakt gebruik van verschillende soorten encryptie om uw internetverkeer te beschermen. Deze omvatten AES-256-bit encryptie, wat een van de sterkste encryptieprotocollen is die momenteel beschikbaar zijn. Dit betekent dat het vrijwel onmogelijk is voor een hacker om uw internetverkeer af te luisteren, zelfs als ze toegang hebben tot de VPN-server.

Daarnaast biedt NordVPN ook de optie voor dubbele encryptie. Dit betekent dat uw internetverkeer wordt gecodeerd met twee lagen encryptie, wat het nog veiliger maakt. Dit is vooral handig als u verbinding maakt met openbare WiFi-netwerken, waar uw internetverkeer extra kwetsbaar is voor afluisteren.

Een andere belangrijke functie van NordVPN is hun no-log beleid. Dit betekent dat NordVPN geen informatie opslaat over uw online activiteiten. Dit is belangrijk omdat het betekent dat er geen gegevens beschikbaar zijn voor derden, zoals overheden of hackers, om te gebruiken of te misbruiken. Dit biedt u extra privacy en beveiliging wanneer u online bent.

Naast encryptie biedt NordVPN ook andere beveiligingsfuncties om uw online activiteiten te beschermen. Een van deze functies is Cybersec, wat automatisch malware en phishing-websites blokkeert. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het per ongeluk bezoeken van websites die gevaarlijk zijn voor uw apparaat of uw persoonlijke gegevens.

NordVPN biedt ook een automatische kill switch-functie, wat ervoor zorgt dat uw internetverbinding wordt verbroken als de VPN-verbinding verbroken wordt. Dit betekent dat uw apparaat niet plotseling verbonden is met het internet zonder beveiliging, wat uw apparaat en uw persoonlijke gegevens kwetsbaar maakt.

Om gebruik te maken van de beveiliging van NordVPN, moet u eerst een abonnement afsluiten en de NordVPN-app installeren op uw apparaat. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u inloggen met uw abonnementsgegevens en verbinding maken met een VPN-server. U kunt kiezen uit meer dan 5000 servers in 59 landen, wat betekent dat u altijd een server kunt vinden die geschikt is voor uw behoeften.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, zal de NordVPN-app automatisch de beste encryptie-instellingen voor u selecteren. U kunt ook handmatig de encryptie-instellingen aanpassen, zoals het inschakelen van dubbele encryptie of het gebruiken van een specifiek encryptieprotocol.

Met NordVPN kunt u ook meerdere apparaatverbindingen tegelijkertijd beveiligen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld uw laptop, smartphone en tablet tegelijkertijd kunt beveiligen met één abonnement. NordVPN biedt ook ondersteuning voor een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, macOS, Linux, Android en iOS.

Snelheid

Het is moeilijk om een specifieke snelheid voor NordVPN te geven omdat de snelheid van een VPN sterk kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. De snelheid van een VPN kan bijvoorbeeld afhangen van de afstand tussen jouw locatie en de VPN-server waarmee je verbinding maakt, het aantal gebruikers dat op die server is aangesloten, de kwaliteit van je internetverbinding en nog veel meer.

Een VPN is een tool die je kunt gebruiken om je internetverbinding te beveiligen en te versleutelen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op een openbare wifi-verbinding wilt surfen of als je gevoelige informatie wilt versturen die je niet wilt dat iemand anders kan zien. Een VPN zorgt er ook voor dat je anoniem kunt browsen, omdat je internetverkeer via een beveiligde tunnel naar de VPN-server wordt gestuurd in plaats van direct naar het internet.

De snelheid van een VPN kan echter ook worden beïnvloed door hoe het VPN-netwerk is opgezet en hoe het is geïmplementeerd. Sommige VPN-providers hebben bijvoorbeeld servers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor streaming, terwijl andere providers servers hebben die specifiek zijn ontworpen voor het downloaden van bestanden. Dit kan invloed hebben op de snelheid die je ervaart wanneer je een VPN gebruikt.

NordVPN is een van de populairste VPN-providers op de markt en biedt een breed scala aan functies en opties. Het bedrijf heeft een groot aantal servers in verschillende landen over de hele wereld, wat betekent dat je altijd een server in de buurt kunt vinden waarmee je verbinding kunt maken. Dit kan helpen om de snelheid van je VPN-verbinding te verbeteren, omdat het verkeer naar en van de VPN-server minder afstand hoeft af te leggen.

NordVPN biedt ook verschillende soorten VPN-protocollen, waaronder OpenVPN, IKEv2 en NordLynx. Elk van deze protocollen biedt verschillende niveaus van beveiliging en snelheid, dus je kunt kiezen welk protocol het beste bij jouw behoeften past. Bijvoorbeeld, als je prioriteit geeft aan de snelheid van je VPN-verbinding, kun je kiezen voor het NordLynx-protocol, dat is geoptimaliseerd voor hoge snelheden en laag latency.

Gebruiksgemak

NordVPN is een bekende en populaire virtuele privénetwerk (VPN) serviceprovider die gebruikers in staat stelt om verbinding te maken met het internet via een beveiligde, gecodeerde tunnel. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om hun online activiteiten te beschermen tegen hacks en andere vormen van cybercriminaliteit.

Het gebruik van NordVPN is relatief eenvoudig. Om te beginnen moeten gebruikers de NordVPN-app downloaden en installeren op hun apparaat. Dit kan gedaan worden via de website van NordVPN of via app stores zoals Google Play of Apple App Store. Nadat de app is geïnstalleerd, kunnen gebruikers een account aanmaken en inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord.

Eenmaal ingelogd, hebben gebruikers toegang tot de verschillende functies en instellingen van de app. De app heeft een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface waardoor het eenvoudig is om te navigeren en te gebruiken.

Op het hoofdscherm van de app kunnen gebruikers een server kiezen om verbinding mee te maken. NordVPN biedt toegang tot meer dan 5500 servers in 59 landen, dus er zijn tal van opties om uit te kiezen. Gebruikers kunnen servers zoeken op basis van land, stad of type server, zoals bijvoorbeeld P2P-servers voor het downloaden van bestanden via torrents.

Na het kiezen van een server, kunnen gebruikers op de knop ‘Verbinden’ klikken om verbinding te maken. De app zal vervolgens automatisch verbinding maken en een gecodeerde tunnel opzetten. Dit proces duurt meestal slechts enkele seconden en na het verbinden zal het apparaat van de gebruiker verbonden zijn met het internet via de gekozen server.

Naast het kiezen van een server, biedt de NordVPN-app ook verschillende andere handige functies en instellingen. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun VPN-verbinding instellen om automatisch te starten wanneer het apparaat opstart. Dit kan handig zijn voor gebruikers die altijd beveiligd willen blijven wanneer ze online zijn.

Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende encryptieprotocollen. Dit zijn methoden waarmee de data die via de VPN-verbinding wordt verstuurd, gecodeerd wordt om te beschermen tegen onderschepping.

Hoe werkt NordVPN?

NordVPN werkt door een VPN-verbinding op te zetten tussen de gebruiker en een van de servers van NordVPN. Deze server fungeert als een tussenstation waardoor de gebruiker verbonden is met het internet. Alle data die de gebruiker verstuurt en ontvangt, wordt via deze VPN-verbinding verzonden en ontvangen.

Door de VPN-verbinding wordt de echte IP-adres van de gebruiker verborgen en wordt in plaats daarvan het IP-adres van de NordVPN-server gebruikt. Dit betekent dat websites en online diensten die de gebruiker bezoekt, alleen het IP-adres van de NordVPN-server zien en niet het echte IP-adres van de gebruiker.

Om de veiligheid van de verbinding te verhogen, gebruikt NordVPN ook encryptie om de data die wordt verzonden en ontvangen te beveiligen. Dit betekent dat de data die de gebruiker verstuurt en ontvangt, niet kunnen worden gelezen door derden die de verbinding onderscheppen.

Daarnaast biedt NordVPN ook toegang tot een netwerk van servers in verschillende landen. De gebruiker kan kiezen welke server ze willen gebruiken, waardoor ze toegang krijgen tot het internet alsof ze fysiek in dat land zijn. Dit kan handig zijn voor het omzeilen van censuur of toegang krijgen tot inhoud die alleen beschikbaar is in specifieke landen.

Naast de VPN-verbinding biedt NordVPN ook andere beveiligingsfuncties, zoals een kill switch die automatisch de internetverbinding verbreken als de VPN-verbinding onverwacht verbroken wordt. Dit voorkomt dat de gebruiker verbonden is met het internet zonder de beveiliging van de VPN-verbinding.

In samenvatting werkt NordVPN door een beveiligde en geëncrypteerde VPN-verbinding op te zetten tussen de gebruiker en een van de servers van NordVPN. Dit verborgen het echte IP-adres van de gebruiker en biedt toegang tot een netwerk van servers in verschillende landen. Daarnaast biedt NordVPN ook andere beveiligingsfuncties om de veiligheid van de gebruiker te verhogen.

Stappen voor het installeren van NordVPN

Het installeren van NordVPN is een eenvoudig proces dat in een paar stappen kan worden voltooid. Hier volgt een stappenplan om je te helpen NordVPN te installeren:

 1. Ga naar de website van NordVPN en klik op de knop “Pricing” om een abonnement te kiezen dat bij jouw behoeften past.
 2. Klik na het selecteren van een abonnement op de knop “Buy Now” en volg de stappen om je aankoop te voltooien.
 3. Nadat je je aankoop hebt voltooid, ontvang je een e-mail met een bevestiging en een link om je account te activeren. Klik op de link om naar de downloadpagina te gaan.
 4. Selecteer op de downloadpagina het besturingssysteem dat je gebruikt (bijvoorbeeld Windows, macOS, Linux, iOS of Android) en klik op de knop “Download”.
 5. Wacht tot het installatiebestand is gedownload en klik erop om het installatieproces te starten. Volg de stappen in de installatiewizard om NordVPN te installeren op je computer of apparaat.
 6. Nadat NordVPN is geïnstalleerd, start je de VPN-client en log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 7. Selecteer een VPN-server waarmee je wilt verbinden en klik op de knop “Connect” om een beveiligde VPN-verbinding op te zetten.
 8. Zodra je verbinding met de VPN-server is gemaakt, kun je anoniem en beveiligd browsen op het internet.

Houd er rekening mee dat de exacte stappen voor het installeren van NordVPN kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat dat je gebruikt. Als je hulp nodig hebt bij het installeren van NordVPN, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf voor meer hulp en ondersteuning.

Hoe NordVPN uw online activiteiten beveiligt

NordVPN is een virtueel privé netwerk (VPN) dienst die gebruikers helpt om hun online activiteiten te beveiligen en te beschermen. Het doet dit door het verbergen van de IP-adressen van gebruikers en het encrypten van hun internetverkeer, wat betekent dat hun online activiteiten niet zichtbaar zijn voor hackers, overheden of internet service providers (ISP’s).

Er zijn verschillende manieren waarop NordVPN de online activiteiten van gebruikers beveiligt:

 1. Encryptie

NordVPN gebruikt militaire-grade encryptie om de online activiteiten van gebruikers te beveiligen. Dit betekent dat al het internetverkeer van gebruikers wordt omgezet in onleesbare code die alleen kan worden ontcijferd met de juiste decoderingssleutel. Dit maakt het onmogelijk voor hackers om toegang te krijgen tot de gegevens van gebruikers of hun online activiteiten te volgen.

 1. Dubbele VPN

NordVPN biedt ook de mogelijkheid om dubbele VPN te gebruiken, wat betekent dat het internetverkeer van gebruikers via twee verschillende VPN-servers wordt geleid voordat het op het openbare internet wordt afgeleverd. Dit verdubbelt de encryptie en maakt het nog moeilijker voor hackers om toegang te krijgen tot de gegevens van gebruikers.

 1. CyberSec

NordVPN biedt ook een CyberSec-functie die automatisch de toegang tot bekende malware- en phishing-websites blokkeert. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk op deze websites terechtkomen en beschermt hen tegen online dreigingen zoals malware en ransomware.

 1. Geen logs

Een van de belangrijkste manieren waarop NordVPN de online activiteiten van gebruikers beveiligt, is door geen logs van hun internetverkeer op te slaan. Dit betekent dat NordVPN geen gegevens bijhoudt over de websites die gebruikers bezoeken, de bestanden die ze downloaden of de gegevens die ze verzenden en ontvangen. Dit maakt het onmogelijk voor NordVPN of andere partijen om de online activiteiten van gebruikers te volgen of te onderzoeken.

 1. Kill switch

NordVPN biedt ook een kill switch-functie die het internetverkeer van gebruikers onmiddellijk blokkeert als de VPN-verbinding verbroken wordt. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk onbeschermde verbindingen gebruiken en hun online activiteiten onbedoeld blootstellen aan hackers of overheden.

 1. Gespecialiseerde servers

NordVPN biedt ook gespecialiseerde servers voor specifieke doeleinden, zoals het beveiligen van verbindingen op openbare wifi-netwerken, het versnellen van internetverbindingen en het omzeilen van geografische blokkades. Dit biedt gebruikers meer controle en flexibiliteit over hun online activiteiten en helpt hen om hun privacy te beschermen.

In samenvatting biedt NordVPN een aantal effectieve beveiligingsfuncties om de online activiteiten van gebruikers te beschermen. De encryptie en dubbele VPN-functie maken het moeilijk voor hackers om toegang te krijgen tot de gegevens van gebruikers, terwijl de CyberSec-functie hen beschermt tegen online dreigingen. De kill switch en het niet bijhouden van logs helpen om de online activiteiten van gebruikers te beschermen als de VPN-verbinding verbroken wordt. En de gespecialiseerde servers bieden gebruikers meer controle over hun online activiteiten en helpen hen om hun privacy te beschermen.

Extra functies van NordVPN

NordVPN biedt een aantal extra functies aan zijn klanten, waaronder:

 1. Dubbele VPN

De dubbele VPN-functie leidt het internetverkeer van gebruikers via twee verschillende VPN-servers voordat het op het openbare internet wordt afgeleverd. Dit verdubbelt de encryptie en maakt het nog moeilijker voor hackers om toegang te krijgen tot de gegevens van gebruikers.

 1. CyberSec

De CyberSec-functie blokkeert automatisch de toegang tot bekende malware- en phishing-websites. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk op deze websites terechtkomen en beschermt hen tegen online dreigingen zoals malware en ransomware.

 1. Kill switch

De kill switch-functie blokkeert het internetverkeer van gebruikers onmiddellijk als de VPN-verbinding verbroken wordt. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk onbeschermde verbindingen gebruiken en hun online activiteiten onbedoeld blootstellen aan hackers of overheden.

 1. Gespecialiseerde servers

NordVPN biedt ook gespecialiseerde servers voor specifieke doeleinden, zoals het beveiligen van verbindingen op openbare wifi-netwerken, het versnellen van internetverbindingen en het omzeilen van geografische blokkades. Dit biedt gebruikers meer controle en flexibiliteit over hun online activiteiten en helpt hen om hun privacy te beschermen.

 1. P2P-ondersteuning

NordVPN biedt ook ondersteuning voor peer-to-peer (P2P) bestanden-deling op bepaalde servers, wat betekent dat gebruikers veilig en anoniem bestanden kunnen delen via het BitTorrent-protocol. Dit is handig voor gebruikers die bijvoorbeeld grote bestanden willen downloaden of delen.

 1. Dedicated IP-adressen

NordVPN biedt ook dedicated IP-adressen, wat betekent dat gebruikers een uniek en vast IP-adres kunnen gebruiken voor hun online activiteiten. Dit kan handig zijn voor gebruikers die bijvoorbeeld vaak toegang willen hebben tot hun huis- of werknetwerk vanuit het buitenland.

 1. 24/7 klantenservice

NordVPN biedt ook 24/7 klantenservice via e-mail en live chat. Dit betekent dat gebruikers altijd hulp kunnen krijgen als ze vragen hebben of problemen ondervinden met hun NordVPN-account of -diensten.

Dubbele encryptie

De dubbele encryptie van NordVPN werkt door de data die de gebruiker verstuurt en ontvangt te encrypteren met twee verschillende encryptiesleutels. De eerste encryptiesleutel wordt gebruikt door de VPN-server van NordVPN en de tweede encryptiesleutel wordt gebruikt door de gebruiker.

Voordelen van de dubbele encryptie

 • Extra beveiliging: De dubbele encryptie biedt extra beveiliging aan de data die de gebruiker verstuurt en ontvangt. Omdat de data twee keer versleuteld wordt, is het moeilijker voor derden om de data te lezen.
 • Bescherming tegen datalekken: De dubbele encryptie kan ook helpen om te voorkomen dat er data lekt als de VPN-verbinding onverwacht verbroken wordt. Omdat de data twee keer versleuteld is, zal het moeilijker zijn voor derden om de data te lezen als de verbinding verbroken wordt.
 • Veiligheid van de encryptiesleutel: Omdat de encryptiesleutel van de gebruiker afzonderlijk van de encryptiesleutel van de VPN-server bewaard wordt, is het moeilijker voor derden om de sleutel te bemachtigen en de data te lezen.

Nadelen van de dubbele encryptie

 • Vertragingen in de verbinding: Omdat de data twee keer versleuteld moet worden, kan dit leiden tot vertragingen in de verbinding. Dit kan vooral merkbaar zijn als de internetverbinding van de gebruiker al niet snel is.
 • Moeilijkheid om te implementeren: De dubbele encryptie is een geavanceerde beveiligingstechniek en kan moeilijk te implementeren zijn voor sommige gebruikers. Dit kan leiden tot problemen bij het opzetten en gebruiken van de VPN-verbinding.
 • Extra kosten: De dubbele encryptie kan leiden tot extra kosten voor NordVPN, omdat er meer middelen nodig zijn om de encryptie te implementeren en te onderhouden. Dit kan doorberekend worden aan de gebruiker in de vorm van hogere abonnementskosten.

In samenvatting biedt de dubbele encryptie van NordVPN extra beveiliging aan de data die de gebruiker verstuurt en ontvangt. Het kan ook helpen om te voorkomen dat er data lekt als de VPN-verbinding verbroken wordt. Echter, het kan leiden tot vertragingen in de verbinding en kan moeilijk te implementeren zijn voor sommige gebruikers. Het kan ook leiden tot extra kosten voor NordVPN.

Cybersec

De CyberSec-functie van NordVPN is een beveiligingsfunctie die automatisch de toegang tot bekende malware- en phishing-websites blokkeert. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk op deze websites terechtkomen en beschermt hen tegen online dreigingen zoals malware en ransomware.

Voordelen van de CyberSec-functie

 • Bescherming tegen malware en ransomware: De CyberSec-functie blokkeert automatisch de toegang tot bekende malware- en phishing-websites, wat betekent dat gebruikers beschermd zijn tegen online dreigingen zoals malware en ransomware.
 • Verbeterde internetprestaties: De CyberSec-functie kan ook helpen om de internetprestaties te verbeteren door ongewenste advertenties en pop-ups te blokkeren. Dit kan ervoor zorgen dat websites sneller laden en minder data verbruiken.

Nadelen van de CyberSec-functie

 • Beperkte effectiviteit: Hoewel de CyberSec-functie effectief is in het blokkeren van bekende malware- en phishing-websites, kan het niet garanderen dat gebruikers 100% beschermd zijn tegen online dreigingen. Er kunnen altijd nieuwe malware- en phishing-websites ontstaan die nog niet op de lijst staan van bekende websites die door de CyberSec-functie geblokkeerd worden.
 • Mogelijke beperkingen voor gebruikers: Sommige gebruikers kunnen mogelijk beperkt worden in hun online activiteiten als gevolg van de CyberSec-functie. Bijvoorbeeld, als een website per ongeluk als malware of phishing-website wordt aangemerkt, kan de toegang tot deze website worden geblokkeerd voor gebruikers met de CyberSec-functie ingeschakeld. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die de website wel vertrouwen.

No-log beleid

Het no-log beleid van NordVPN betekent dat de VPN-provider geen logs bijhoudt van de activiteiten van de gebruiker op het internet. Dit houdt in dat NordVPN geen gegevens verzamelt over welke websites de gebruiker bezoekt, wat de gebruiker downloadt, of welke gegevens de gebruiker verstuurt en ontvangt.

Nadelen van een no-log beleid

 • Onmogelijkheid om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor cybercriminaliteit: Als NordVPN geen logs bijhoudt van de activiteiten van de gebruiker, betekent dit ook dat ze niet in staat zijn om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor cybercriminaliteit. Dit kan leiden tot onduidelijkheid en problemen bij het onderzoeken en aanpakken van cybercriminaliteit.
 • Minder transparantie naar de gebruiker: Door het no-log beleid kan het moeilijker zijn voor de gebruiker om te weten wat er met hun gegevens gebeurt. Dit kan leiden tot minder vertrouwen in de diensten van NordVPN en kan de gebruiker afschrikken om de diensten te gebruiken.
 • Minder mogelijkheid om de kwaliteit van de diensten te verbeteren: Door het no-log beleid kan NordVPN ook minder inzicht hebben in hoe de diensten gebruikt worden en wat de behoeften van de gebruiker zijn. Dit kan bemoeilijken om de kwaliteit van de diensten te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker.

Voordelen van een no-log beleid

 • Privacybescherming: Het no-log beleid van NordVPN betekent dat de VPN-provider geen gegevens verzamelt over de activiteiten van de gebruiker. Dit biedt extra privacybescherming aan de gebruiker, omdat hun gegevens niet kunnen worden gebruikt om hun internetgedrag te volgen of te analyseren.
 • Bescherming tegen datalekken: Door het no-log beleid kan NordVPN ook beter beschermen tegen datalekken. Als er geen logs van de gebruiker bijgehouden worden, betekent dit dat er geen gegevens zijn om te lekken als er een datalek plaatsvindt.
 • Meer vertrouwen van de gebruiker: Door het no-log beleid kan NordVPN ook meer vertrouwen opbouwen bij de gebruiker. De gebruiker kan erop vertrouwen dat hun gegevens niet worden gebruikt voor ongewenste doeleinden.

Prijs en beschikbaarheid

NordVPN is een premium VPN-dienst en heeft verschillende abonnementen en prijzen beschikbaar voor gebruikers. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement en het aantal verbonden apparaten dat gebruikers kunnen gebruiken.

Op het moment van schrijven zijn de volgende abonnementen en prijzen beschikbaar voor NordVPN:

 • 1 maand abonnement: $11.95 per maand
 • 1 jaar abonnement: $6.99 per maand (gespaard $59.88 per jaar)
 • 2 jaar abonnement: $3.99 per maand (gespaard $107.76 per jaar)
 • 3 jaar abonnement: $2.99 per maand (gespaard $125.64 per jaar)

NordVPN biedt ook een gratis proefperiode van 30 dagen voor gebruikers die de diensten willen uitproberen voordat ze een abonnement afsluiten.

NordVPN is beschikbaar voor verschillende apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV en routers. Gebruikers kunnen NordVPN downloaden en installeren op hun apparaten via de officiële website van NordVPN.

In samenvatting biedt NordVPN verschillende abonnementen met verschillende prijzen voor gebruikers. Het is beschikbaar voor verschillende apparaten en besturingssystemen en gebruikers kunnen een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen om de diensten te proberen voordat ze een abonnement afsluiten.

Abonnementsplannen van NordVPN

NordVPN biedt verschillende abonnementsplannen aan, waaronder:

 • Maandelijks abonnement: Dit is het meest flexibele abonnement waarbij de gebruiker per maand kan afrekenen. Dit is ideaal voor gebruikers die de diensten van NordVPN slechts af en toe nodig hebben.
 • Halfjaarlijks abonnement: Dit abonnement biedt een korting van 15% ten opzichte van het maandelijkse abonnement. De gebruiker betaalt slechts voor zes maanden in één keer, in plaats van per maand. Dit is ideaal voor gebruikers die regelmatig gebruik maken van de diensten van NordVPN.
 • Jaarlijks abonnement: Dit abonnement biedt een korting van 38% ten opzichte van het maandelijkse abonnement. De gebruiker betaalt slechts voor één jaar in één keer, in plaats van per maand. Dit is ideaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van de diensten van NordVPN en op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Tweejaarlijks abonnement: Dit abonnement biedt een korting van 60% ten opzichte van het maandelijkse abonnement. De gebruiker betaalt slechts voor twee jaar in één keer, in plaats van per maand. Dit is ideaal voor gebruikers die een lange termijnrelatie met NordVPN willen opbouwen en op zoek zijn naar de beste besparingen.
 • Driejaarlijks abonnement: Dit abonnement biedt een korting van 75% ten opzichte van het maandelijkse abonnement. De gebruiker betaalt slechts voor drie jaar in één keer, in plaats van per maand. Dit is ideaal voor gebruikers die een maximale besparing willen behalen en op zoek zijn naar de meest lange termijnoplossing.
AbonnementsplanKortingPrijs per maandPrijs per jaar
Maandelijks abonnement$11.95$143.40
Halfjaarlijks abonnement15%$7.00$84.00
Jaarlijks abonnement38%$6.99$83.88
Tweejaarlijks abonnement60%$4.99$59.88
Driejaarlijks abonnement75%$3.49$41.88

Beschikbaarheid op verschillende apparaten

NordVPN is beschikbaar voor verschillende apparaten en besturingssystemen, waardoor gebruikers op verschillende manieren toegang kunnen krijgen tot de diensten van NordVPN.

Op het moment van schrijven is NordVPN beschikbaar voor de volgende apparaten en besturingssystemen:

 • Windows: NordVPN kan worden gedownload en geïnstalleerd op computers met het Windows besturingssysteem. Gebruikers kunnen de NordVPN-app openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server en hun online activiteiten te beveiligen.
 • Mac: NordVPN kan ook worden gedownload en geïnstalleerd op computers met het MacOS besturingssysteem. Het werkt op dezelfde manier als op Windows, waarbij gebruikers de NordVPN-app kunnen openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.
 • Linux: NordVPN is ook beschikbaar voor Linux-gebruikers en kan worden gedownload en geïnstalleerd via de officiële website van NordVPN. Gebruikers kunnen de NordVPN-app openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.
 • Android: NordVPN is ook beschikbaar voor Android-apparaten en kan worden gedownload en geïnstalleerd via de Google Play Store. Gebruikers kunnen de NordVPN-app openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.
 • iOS: NordVPN is ook beschikbaar voor iOS-apparaten en kan worden gedownload en geïnstalleerd via de App Store. Het werkt op dezelfde manier als op Android-apparaten, waarbij gebruikers de NordVPN-app kunnen openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.
 • Android TV: NordVPN is ook beschikbaar voor Android TV-apparaten en kan worden gedownload en geïnstalleerd via de Google Play Store. Gebruikers kunnen de NordVPN-app openen en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.
 • Routers: NordVPN biedt ook de mogelijkheid om de diensten te gebruiken op routers, waardoor gebruikers op al hun verbonden apparaten automatisch beschermd zijn tegen online dreigingen. Gebruikers kunnen de NordVPN-app installeren op hun router en inloggen met hun NordVPN-account om verbinding te maken met een VPN-server.

In samenvatting is NordVPN beschikbaar voor verschillende apparaten en besturingssystemen, waardoor gebruikers op verschillende platforms gebruik kunnen maken van de diensten van deze goede VPN dienstverlener.

Conclusie

NordVPN biedt een uitgebreide en geavanceerde VPN-service die gebruik maakt van beveiligingsfuncties zoals dubbele encryptie en een kill switch. Dit biedt extra beveiliging en privacy aan de gebruiker, waardoor ze zorgeloos en onbezorgd kunnen browsen op het internet.

Daarnaast biedt NordVPN ook toegang tot een groot netwerk van servers in verschillende landen, waardoor de gebruiker de vrijheid heeft om te kiezen welke server ze willen gebruiken. Dit kan handig zijn voor het omzeilen van censuur of toegang krijgen tot inhoud die alleen beschikbaar is in specifieke landen.

Bovendien biedt NordVPN ook een no-log beleid, waardoor ze geen logs bijhouden van de activiteiten van de gebruiker. Dit betekent dat de gebruiker erop kan vertrouwen dat hun gegevens niet gebruikt worden voor ongewenste doeleinden en biedt extra privacybescherming.

Kortom, NordVPN is een betrouwbare, veilige en privacyvriendelijke VPN-provider die de gebruiker kan helpen om anoniem en beveiligd te browsen op het internet. Het is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare VPN-service.

Waarom NordVPN een uitstekende keuze is voor online beveiliging.

NordVPN is een uitstekende keuze voor online beveiliging omdat het een van de meest bekende en betrouwbare virtuele privénetwerk (VPN) services is. Het biedt verschillende beveiligingsfuncties, zoals versleutelde verbindingen, dubbele VPN servers en een kill-switch om te voorkomen dat uw echte IP-adres onthuld wordt als de VPN-verbinding verbroken wordt.

Bovendien is NordVPN gevestigd in Panama, wat betekent dat het niet onderworpen is aan de strenge gegevensbeschermingswetgeving van sommige landen, wat betekent dat uw online activiteiten niet worden opgeslagen of gedeeld met derden.

NordVPN biedt ook een breed scala aan servers in verschillende landen, wat betekent dat u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot geblokkeerde inhoud van over de hele wereld.

Kortom, NordVPN biedt uitstekende beveiliging en privacy voor uw online activiteiten.

NordVPN Promo Video

Why choose NordVPN?

Dubbele VPN-encryptie

NordVPN biedt een extra laag beveiliging door je data te versleutelen met twee servers in plaats van één.

CyberSec-functie

Deze functie blokkeert malvertising en phishing pogingen om je te beschermen tegen online bedreigingen.

Servers in meer dan 60 landen

NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen, wat betekent dat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot content.

Uniek kenmerk Beschrijving
Dubbele VPN-encryptie NordVPN biedt een extra laag beveiliging door je data te versleutelen met twee servers in plaats van één.
CyberSec-functie Deze functie blokkeert malvertising en phishing pogingen om je te beschermen tegen online bedreigingen.
No-log beleid NordVPN houdt geen logboeken bij van je online activiteiten, wat betekent dat ze niet kunnen delen met derden of gebruiken om je te traceren.
Servers in meer dan 60 landen NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen, wat betekent dat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot geografisch beperkte content vanuit elke locatie.
Toegang tot geblokkeerde streamingdiensten NordVPN biedt toegang tot geblokkeerde streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer.