Meteen naar de inhoud

VPN Vergelijken 2023

Vergelijk de beste VPN's.

Vergelijke alle VPNs


Laatste update: februari 8, 2023

Het vinden van de beste VPN die past bij uw privacybehoeften is heel eenvoudig met onze VPN-vergelijkingstabel en filters.

Filters

 • Double VPN: NordVPN biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met twee VPN-servers in plaats van één, wat de beveiliging nog verder verhoogt.
 • CyberSec: NordVPN heeft een CyberSec-functie die automatisch pop-up advertenties en tracking cookies blokkeert, wat het internetgebruik sneller en veiliger maakt.
 • No-log beleid: NordVPN houdt geen logs bij van de online activiteiten van haar gebruikers, wat betekent dat er geen gegevens zijn die kunnen worden gedeeld met derden.
 • Serverkeuze: NordVPN heeft meer dan 5500 servers in 59 landen, wat betekent dat gebruikers de vrijheid hebben om te kiezen welke server ze willen gebruiken om toegang te krijgen tot het internet.
NordVPN review

NordVPN is een virtueel privé-netwerk (VPN) dat gebruikers toegang geeft tot een gecodeerd internetverbinding. Dit betekent dat als je verbinding maakt met NordVPN, je internetverkeer via een beveiligde, privé-verbinding loopt in plaats van via een openbare, onbeveiligde verbinding. Dit kan helpen om te voorkomen dat hackers of andere derden toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens of online activiteiten.

NordVPN is een virtueel privénetwerk (VPN) service die gebruikers in staat stelt om anoniem te bladeren op het internet door middel van een versleutelde verbinding. Het biedt een aantal voordelen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen

 • Beveiliging: NordVPN biedt een hoogwaardige encryptie om de online activiteiten van gebruikers te beschermen tegen hackers en andere cyberbedreigingen.
 • Anoniem browsen: NordVPN verbergt de IP-adressen van gebruikers, wat betekent dat hun online activiteiten niet kunnen worden gevolgd. Dit is vooral handig voor mensen die in landen wonen met strenge internetcensuur.
 • Toegang tot geblokkeerde content: NordVPN geeft gebruikers toegang tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn in hun land van verblijf, zoals streamingdiensten en sociale media platforms.

Opties

 • Apparaatondersteuning: NordVPN is beschikbaar voor een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en Linux.
 • Serverlocaties: NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen, wat betekent dat gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan virtuele locaties om vanuit te browsen.
 • Abonnementen: NordVPN biedt verschillende abonnementen met verschillende duur. Gebruikers kunnen kiezen uit een maandelijks, jaarlijks of tweejaarlijks abonnement, afhankelijk van hun behoeften.
 • Extra functies: NordVPN biedt ook extra functies, zoals dubbele VPN (waarbij de verbinding via twee servers loopt voor extra beveiliging), CyberSec (een feature die advertenties blokkeert en beschermt tegen malware) en een automatische kill switch (die de internetverbinding onderbreekt als de VPN-verbinding verloren gaat).

In samenvatting biedt NordVPN een aantal belangrijke voordelen, waaronder beveiliging, anoniem browsen en toegang tot geblokkeerde content. Het is beschikbaar voor een breed scala aan apparaten en heeft servers in meer dan 60 landen. Bovendien biedt het verschillende abonnementen en extra functies om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

NordVPN is een VPN dat gebruikers helpt om anoniem te blijven op het internet, hun internetverbinding te beveiligen en toegang te krijgen tot geblokkeerde websites. Het is een goede optie voor mensen die bezorgd zijn om hun online privacy, of die gebruik willen maken van het internet op openbare WiFi-netwerken of in landen met internetcensuur.

NordVPN biedt een groot aantal servers op verschillende locaties over de hele wereld, wat betekent dat gebruikers kunnen kiezen welk land ze willen “appear” om verbinding te maken met het internet. Dit kan handig zijn voor mensen die bepaalde websites willen bezoeken die alleen beschikbaar zijn in bepaalde landen, of voor mensen die hun online activiteiten willen anonimiseren door te lijken alsof ze zich in een ander land bevinden.

NordVPN heeft servers in meer dan 60 landen over de hele wereld. Hieronder volgt een lijst met de landen waar NordVPN servers heeft staan, op alfabetische volgorde:

Landen Landen Landen Landen
Afghanistan Albanië Argentinië Australië
België Bosnië en Herzegovina Brazilië Bulgarije
Canada Chili China Colombia
Costa Rica Denemarken Duitsland Ecuador
Egypte Estland Finland Frankrijk
Griekenland Hong Kong Hongarije Ierland
IJsland India Indonesië Israël
Italië Japan Letland Liechtenstein
Litouwen Luxemburg Maleisië Malta
Marokko Mexico Moldavië Nederland
Nieuw-Zeeland Noorwegen Oekraïne Oostenrijk
Panama Peru Polen Portugal
Roemenië Rusland Servië Singapore
Slovakije Slovenië Spanje Zweden
Zwitserland Taiwan Thailand Tunesië
Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Vietnam

Het hebben van servers in zoveel landen is een groot voordeel voor NordVPN, omdat het je toegang geeft tot geografisch beperkte content vanuit elke locatie. Bovendien betekent het ook dat je kunt kiezen uit verschillende servers om verbinding mee te maken, afhankelijk van je locatie en behoeften. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat je online activiteiten door derden worden gevolgd of als je wilt streamen vanuit een land waar bepaalde diensten geblokkeerd zijn.

NordVPN is ook een van de weinige VPN-diensten die servers heeft in China, wat betekent dat je toegang kunt krijgen tot geografisch beperkte websites vanuit dit land. Dit is vooral handig voor mensen die in China wonen of zaken doen en toegang willen hebben tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn.

Verder heeft NordVPN ook servers in landen met strenge internetcensuur, zoals Rusland en Turkije, wat betekent dat je toegang kunt krijgen tot websites die anders geblokkeerd zouden zijn. Dit is vooral handig voor mensen die in deze landen wonen en toegang willen hebben tot bepaalde websites of diensten die anders geblokkeerd zouden zijn.

NordVPN heeft een strikt beleid tegen logboeken, wat betekent dat het geen gegevens bijhoudt over de online activiteiten van zijn gebruikers. Dit kan helpen om de privacy van gebruikers te beschermen, aangezien het niet mogelijk is om hun online activiteiten te traceren via logbestanden van NordVPN.

In het algemeen houden VPN-providers logbestanden bij om verschillende redenen te vergemakkelijken, zoals het oplossen van problemen met de service, het verbeteren van de prestaties en het aanbieden van statistieken aan hun klanten. Maar NordVPN heeft besloten om geen logbestanden bij te houden om te voorkomen dat de privacy van hun gebruikers in gevaar wordt gebracht.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN is ook ontworpen om te voldoen aan de wetten en regelgeving van de landen waar het bedrijf actief is. Dit betekent dat NordVPN zich houdt aan de relevante wetten op het gebied van gegevensbescherming en privacy, en dat het geen gegevens verstrekt aan overheden of andere derden zonder een geldig rechtsmiddel.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN omvat een aantal specifieke soorten gegevens die het bedrijf niet bijhoudt over zijn gebruikers. Dit omvat onder andere:

 • IP-adressen: NordVPN houdt geen logboeken bij van de IP-adressen die door zijn gebruikers worden gebruikt om verbinding te maken met de service. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen welke websites een gebruiker heeft bezocht of welke online activiteiten hij of zij heeft uitgevoerd via de NordVPN-service.
 • Verbindingsgegevens: NordVPN houdt geen logboeken bij van de tijdstippen waarop gebruikers verbinding maken met de service, noch van de duur van deze verbindingen. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen hoe vaak een gebruiker de NordVPN-service heeft gebruikt of hoe lang hij of zij verbonden is geweest.
 • Gebruikersgegevens: NordVPN vraagt alleen om beperkte informatie van zijn gebruikers wanneer ze zich aanmelden voor de service, zoals een gebruikersnaam en een e-mailadres. Dit is vereist om toegang te krijgen tot de service, maar NordVPN houdt geen logboeken bij van andere persoonlijke gegevens van zijn gebruikers, zoals hun naam, adres, telefoonnummer of creditcardgegevens. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te achterhalen wie een bepaalde NordVPN-account heeft gebruikt of welke persoonlijke gegevens deze gebruiker heeft ingevoerd.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN geldt ook voor gegevens die door derden worden verzameld tijdens het gebruik van de service, zoals cookies of andere trackingtechnologieën. NordVPN gebruikt geen dergelijke technologieën en verstrekt ook geen gegevens aan derden die deze technologieën gebruiken.

Het beleid tegen logboeken van NordVPN is ontworpen om de privacy van gebruikers te beschermen en te voorkomen dat hun online activiteiten kunnen worden getraceerd. Het bedrijf houdt zich strikt aan dit beleid en heeft zijn systemen en processen ontworpen om dit te garanderen. Als je meer wilt weten over het beleid tegen logboeken van NordVPN of als je vragen hebt over hoe het bedrijf omgaat met gegevensbescherming en privacy, kun je contact opnemen met de klantenservice van NordVPN.

Onze aanpak

Als het gaat om websites die VPN’s vergelijken, kan de wereld een beetje louche worden. Er is geld mee gemoeid. Elke keer dat een websitebezoeker op een link klikt en zich aanmeldt met een VPN, verdient de eigenaar van deze en andere websites een commissie. Commissies variëren in hoogte.

Wij zijn anders.

Wanneer u de zoekresultaten filtert, wordt de lijst met resultaten telkens geschud. We plaatsen geen VPN bovenaan omdat de resultaten willekeurig worden weergegeven. Op die manier worden onze websitebezoekers niet naar een VPN geduwd en hebben ze de controle over met wie ze zaken willen doen.

VPN Review Methode

We beoordelen onze VPN door hun websites te onderzoeken en de website te screenen om te zien wat ze bieden.

In onze VPN-vergelijkingstabel kun je eenvoudig zoeken en filteren op de specificaties die je nodig hebt van een VPN.

De resultaten die u na het filteren ziet, zijn willekeurig. Dit is uniek in de wereld van VPN-reviews.

De grootste lijst met VPNs

We voegen meer dan 200 VPN’s toe aan de vergelijkingstabel. Zodat onze websitebezoekers een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Onafhankelijk

In willekeurige volgorde

De grootste lijst aan VPNs

Onafhankelijk

U kunt ons niet ‘kopen’. Wij zijn een onafhankelijke website die VPN weergeeft in een gemakkelijk doorzoekbare vergelijkingstabel.