Meteen naar de inhoud

Online gaming met VPN

Elke milliseconde telt als het gaat om online games. Hogere ping en latentie verpesten niet alleen uw spelervaring, maar kunnen er ook voor zorgen dat u een spel verliest dat u anders zou winnen. Online gamers raden vaak aan om VPN te gebruiken om online gamingprestaties te verbeteren en problemen met betrekking tot DDOS, veiligheid en gegevenscodering aan te pakken.

Beste VPN voor games

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste VPN voor games.

  • Compatibiliteit van apparaten: Windows, Mac en Linux ondersteunen de meeste VPN-protocollen, maar geen van de gameconsoles zoals Xbox, PlayStation of Wii ondersteunt VPN direct. U moet VPN op een router uitvoeren of tetheren met uw computer met VPN.
  • VPN-protocol: niet alle protocollen zijn gelijk. Sommige zijn veilig, andere traag en enkele vereisen zelfs de installatie van closed source-software die vaak wordt gebundeld met malware en spyware.
  • Lage ping en latentie: games vertragen of slaan frames over met een hogere latentie. Lagere ping is afhankelijk van factoren zoals peering, netwerk, internetverbinding en apparaten, VPN-type, serverlocatie, enz.
  • VPN-serverlocatie: verbinding met een server dichter bij u resulteert meestal in een hogere snelheid en connectiviteit. Sommige providers vervalsen echter de locatie door SWIP aan te passen die ping-respons en latentie veranderen.

Deblokkeren van games met VPN

Een VPN kan dit irritante en belachelijke probleem oplossen! Een Virtual Private Network fungeert als een beveiligde tunnel tussen uw apparaat en de VPN-server die u selecteert. Door uw verbinding te coderen, maakt het voor een online service moeilijk om uw echte identiteit en locatie te identificeren.

Een bètaversie van een videogame is een testversie die bijna volledig is. Game-ontwikkelaars beperken soms bèta-aanmeldingen of lanceren games in bepaalde geografische regio’s voorafgaand aan hun officiële release in andere landen. Pokemon Go, een populaire mobiele game, debuteerde in Australië en Nieuw-Zeeland voordat het wereldwijd werd gelanceerd. Ubisoft’s For Honour gaf beta-sleutels aan spelers in Europa en voor de rest van de wereld was het een wachtspel.

Gamers moeten weken of maanden wachten voordat ze het nieuwe spel kunnen spelen waar ze naar verlangen. Het is moeilijk voor hen om het feit te accepteren dat de games waarop ze hebben gewacht deel uitmaken van huishoudelijke gaminglijsten in andere landen.

Verbinding maken met een VPN in een land waar de bèta niet is geblokkeerd, zou voldoende moeten zijn om u toegang te geven! Afhankelijk van de online mogelijkheden van het spel of de bèta, moet u mogelijk de VPN-verbinding actief houden tijdens het spelen. Acevpn kan deze spellen nu eenvoudig voor u beschikbaar maken door u te verbinden met de spelservers in landen waar ze al zijn gelanceerd. U kunt gemakkelijk een goede voorsprong nemen als u eenmaal bent verbonden met een buitenlandse server.

Universiteit en schoolnetwerk

Veel hogescholen en universiteiten blokkeren torrents, videostreaming-sites en games om DDOS-aanvallen, verspreiding van malware en virussen te beperken en bandbreedte te besparen.

Een VPN-tunnel geeft toegang tot alle geblokkeerde bronnen en helpt u voorbij firewalls en censuur te komen. Stream Netflix, YouTube, Sports, Facebook terwijl je je online identiteit beschermt.

Inhoudsbeperking

Verschillende landen hebben de toegang tot een paar populaire spellen geblokkeerd of verboden die een hogere mate van geweld, inhoud voor volwassenen / x-rated inhoud en cultureel invasief zijn. Deze landen hebben ook de neiging om internet te censureren en te beperken met behulp van deep packet inspection (DPI). Brazilië, China, Egypte, enz. Vallen in deze lijst.

Met servers in meer dan 25 landen zal een premium VPN zeker een cruciale rol spelen door u op een eenvoudige manier te helpen om firewalls en censuur voorbij te komen.

Premium VPN vs Gratis VPN:

  • Servers in 25+ landen en 50+ locaties.
  • Populaire VPN-protocollen om uit te kiezen – OpenVPN, IPSEC IKEv2, IKEv2, L2TP, PPTP, Stealth VPN en Smart DNS.
  • Lage latentiebandbreedte – aanwezigheid in de meeste internetuitwisselingen wereldwijd en vergelijkbaar met de meeste ISP’s.
  • Ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen, mobiele apparaten, tablets, routers, gameconsoles, entertainmentconsoles, smart tv.
  • 24 × 7 ondersteuning. Geldteruggarantie. Best beoordeeld door klanten. Vergelijk VPN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *